Foto Wouter KoolmeesREGIO – Het vierde Drechtsteden Politiek Debat wordt donderdag 6 februari 2014 gehouden in Dordrecht. Bekende politici strijden die avond om de eer van beste debater over actuele politieke onderwerpen. Dit keer met een bijzonder tintje in verband met de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 19 maart. De presentatie is in handen van parlementair journalist Ferry Mingelen.

Thema’s
De thema’s die tijdens het Drechtsteden Politiek Debat aan de orde komen zijn: arbeidsmarkt | mobiliteit | duurzaamheid. De winnaars van de vorige edities zijn Klaas Dijkhoff (VVD) in 2011, Sander de Rouwe (CDA) in 2012 en Wouter Koolmees (D66) in 2013.

Jury
De jury bestaat uit: Ron Fresen (NOS Journaal), Antoin Peters (RTL Nieuws), Mathijs Bouman (RTL-Z) en Joost Vullings (Radio 1). Speciale gasten zijn onder meer Ton Heerts (voorzitter FNV), Hans Biesheuvel (ONL) en Arno Brok (burgemeester van Dordrecht en voorzitter Drechtsteden).

Tijd en plaats
Het Drechtsteden Politiek Debat vindt plaats op donderdag 6 februari 2014 in het Postillion Hotel Dordrecht, Rijksstraatweg 30 te Dordrecht. Aanvang: 19.30 uur en de toegang is gratis. Aanmelden kan via www.drechtstedenbusiness.nl.