marriage_courseALBLASSERDAM – In Alblasserdam gaat vanaf dinsdag 4 februari 2014 de ‘Marriage Course’ van start. Deze huwelijkscursus is een serie van zeven avonden en is voor elk echtpaar (jong en oud) dat zich wil verdiepen en wil investeren in hun relatie, zodat het een leven lang mee gaat. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer: sterke fundamenten leggen, communiceren en conflicten oplossen, de kracht van vergeving, goede seks, ouders en schoonouders en liefde in actie. De deelnemers volgen de cursus niet in groepsverband, maar doen alles samen.

Per tweetal
Elke avond begint met een gezamenlijk diner, daarna volgt er een introductie op het thema van de avond, die bestaat uit een dynamisch geheel, waarbij filmfragmenten, persoonlijke voorbeelden  en interactie tussen partners worden afgewisseld.

Kosten
De avonden starten om 18:40 uur met het diner en daarna gaan de echtparen naar het gebouw van Evangelische gemeente Jozua aan de Ampèrestraat 4 te Alblasserdam. De cursusdata zijn: 4 februari, 11 februari, 25 februari, 4 maart, 11 maart, 18 maart en 25 maart. De totale kosten voor deze zeven avonden bedragen per echtpaar € 135,00.

Doelgroep
De Marriage Course is in 2004 door Alpha-cursus Nederland geïntroduceerd in Nederland en wordt nu al in meer dan honderd plaatsen gegeven. Er is grote behoefte aan in een tijd dat trouwen en een leven lang bij elkaar blijven minder vanzelfsprekend is dan ooit. Hoewel de cursus is gebaseerd op christelijke principes, is de cursus geschikt voor ieder echtpaar met of zonder christelijke geloofsovertuiging.

Aanmelden
Echtparen kunnen zich voor de Marriage Course opgeven (graag vóór maandag 27 januari) via e-mail: familie.van.arkel@ziggo.nl of telefoonnummer 078-6932102.