Campagneauto SGP Alblasserdam met wethouder Peter Verheij en raadslid Jan-Willem de LeeuwALBLASSERDAM – Lijsttrekker Peter Verheij heeft op 2 januari 2014 de campagneauto van SGP Alblasserdam in gebruik genomen. De auto wordt vanaf 1 februari tot en met 19 maart 2014  onder meer ingezet als vervoersdienst voor ouderen in het Damdorp. Ook andere Alblasserdammers die vervoer nodig hebben van of naar een bestemming in de regio kunnen een beroep doen op de SGP.

Vervoersdienst
In de SGP-auto zullen vrijwilligers, waaronder kandidaten van de SGP, achter het stuur plaatsnemen. Eind januari komt de partij met meer informatie over hoe er gebruik gemaakt kan worden van de service. Volgens lijsttrekker Verheij onderstreept de SGP met de dienst haar speerpunt ‘Sociale Gemeenschap’.

Meer info
Het complete verkiezingsprogramma van de SGP is hier hier te vinden. Daar zijn ook de videoboodschappen en de kandidatenlijst van de partij te vinden.

Verkiezingen
Op woensdag 19 maart 2014 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Volwassen inwoners van Alblasserdam (en vele andere plaatsen in Nederland) kunnen op die dag kiezen door wie zij de komende vier jaar bestuurd willen worden. In Alblasserdam kan gekozen worden uit zeven partijen. Dit zijn de VVD, SGP, ChristenUnie, D66, PvdA, het CDA en Leefbaar Alblasserdam.

 

Campagneauto SGP Alblasserdam met wethouder Peter Verheij en raadslid Jan-Willem de Leeuw