KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAPAPENDRECHT – De politie heeft in de nacht van dinsdag 31 december op woensdag 1 januari een 17-jarige jongen aangehouden, na een achtervolging door Papendrecht. Rond half vijf zag de politie een auto rijden zonder verlichting. Toen zij de auto langs de kant wilden zetten voor een controle, negeerde de Papendrechtse bestuurder de stoptekens en ging er vandoor. Een achtervolging door diverse politie-eenheden volgde. Bij de Van der Palmstraat raakte de jongen de macht over het stuur kwijt en botste tegen een brug.

Hij probeerde vervolgens te voet te vluchten, maar kon door snellere agenten aangehouden worden. Bij die aanhouding verzette de Papendrechter zich. Op het politiebureau bleek dat de man te veel alcohol had genuttigd (490 ugl) en geen rijbewijs heeft. Foto’s: Ezra Rehorst en Sonny Lasschuit. Tekst: Peter Stam. Kijk voor meer foto’s op www.papendrechtsnieuws.nl.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA IMG_0101 (Kopie) IMG_0103 (Kopie) IMG_0105 (Kopie)