IMG_0889 (Kopie)ALBLASSERDAM – Landvast in Alblasserdam heeft dinsdag 31 december vijf bioscoopbonnen weggegeven aan vijf verschillende personen. Bezoekers van het cultureel centrum aan de Haven konden afgelopen maand meedoen aan een prijsactie, waarbij vijf vragen beantwoord moesten worden. De actie was onderdeel van de jubileumacties die het afgelopen jaar gehouden werden, omdat Landvast in 2013 vijf jaar bestaat.

Vragen en antwoorden
Op het deelnameformulier werd gevraagd hoeveel mensen de Landvast-cinema in de afgelopen vijf jaar hadden bezocht, hoeveel ministers er in Landvast zijn geweest en wat het parkeertarief is, welke film niet heeft gedraaid en welke film het best werd bezocht. De juiste antwoorden waren: 476.209 bezoekers, vier ministers, gratis parkeren, Woezel en Pip (moet nog vertoond worden) en Gooische Vrouwen (12.000 bezoekers).

Winnaars
Jacqueline Visser, Gerrie van Dorsten, Linda Kraan, Marjolein Lodder en Ahmet Kuyucu hadden de antwoorden goed of zaten er het dichtst bij met hun antwoorden en wonnen de kaarten. In het totaal deden een paar honderd mensen mee aan de actie.

IMG_0889 (Kopie) IMG_0881 (Kopie)