IMG_0508 (Kopie)ALBLASSERDAM – Een antenne op een flatgebouw aan de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam, is dinsdag 24 december door de harde wind geknikt. De brandweer van Papendrecht en Alblasserdam kwamen ter plaatse om het gevaarte veilig naar de grond te halen. Dit werd gedaan door de zogenoemde ‘Diamond CP6 antenne’ deels te demonteren. Deel één werd op het balkon gelegd, deel twee werd aan een touw naar beneden gebracht.

Tijdens de melding, meldde een buurtbewoner dat op het dak van een woning aan de Jacob Catsstraat een stuk schoorsteenpijp los lag. Het stuk werd met de ladderwagen naar beneden gehaald.

Net voor 11.00 uur werd 24 december in Nieuw-Lekkerland stormschade gemeld en ging de brandweer naar de Dorpslaan. Na aankomst bleek dat hier een boom naast een woning op het punt van omvallen stond. De brandweer heeft de boom omgezaagd.

Foto’s: Willem de Wolf, Sonny Lasschuit en Peter Stam.

IMG_0494 (Kopie) IMG_0502 (Kopie) IMG_0508 (Kopie) IMG_0513 (Kopie) IMG_0526 (Kopie) IMG_0537 (Kopie) IMG_0538 (Kopie) IMG_0541 (Kopie) IMG_0542 (Kopie)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Stormschade-Dorpslaan-Nieuw-Lekkerland-3 (Kopie) Stormschade-Dorpslaan-Nieuw-Lekkerland-4 (Kopie)