politieauto Zuid-Holland Zuid eenheid Rotterdam Edisonweg AlblasserdamALBLASSERDAM – De Edisonweg in Alblasserdam is maandagavond 23 december deels afgesloten geweest, nadat rond 21.45 uur delen van het dak van oppervlaktebehandelaar The Coatinc Company losgeraakt waren. Twee stukken kwamen op de weg terecht. Een passant legde de metalen delen op een veilige plaats langs de kant en belde de brandweer. Brandweer Alblasserdam, bekeek samen met de Papendrechtse brandweermannen de situatie.

Met de ladderauto kon een kijkje dichterbij het dak genomen worden. Uiteindelijk was verdere actie niet nodig. De dakplaten bleken stevig genoeg vast te zitten. Nadat de brandweer was vertrokken, werd de weg weer vrijgegeven door de politie.

politieauto Zuid-Holland Zuid eenheid Rotterdam Edisonweg Alblasserdam

IMG_0384 (Kopie) IMG_0387 (Kopie) IMG_0394 (Kopie) IMG_0409 (Kopie) IMG_0420 (Kopie)