kat1REGIO – Lijst met vermiste en gevonden dieren in de regio. Aanvulling:Maandag middag is op de dijk bij Kinderdijk een fietssleutel gevonden. Op 1 zijde staat AX1 P143 en de andere zijde Errebi. Degene die de sleutel kwijt is, kan via Alblasserdamsnieuws.nl contact opnemen.

 

 

 

Per 01.12.2012 rijdt alleen de Kattenmand Dierenambulance voor de gemeente Alblasserdam en de gemeente Molenwaard: 06-22735139

Vermist:
19-dec-2013 – Hond reu ongecastreerd KRUISING WIT met ZWART mix Jack Russell/Dwerg Pincher/Boerenfox,hoofdzakelijk wit met zwarte vlekjes op rug,kopje zwart,rest wit:buik/staart,luistert naar naam,geen chip,vriendelijk tov. vreemden,aanhankelijk bij bekenden,soms lijkt het of hij gaat omvallen=niet ziek halsband geel Chip/tatoeage/ring: [ ] Snowy 15 jr vermist: Bredewaij Hardinxveld-Giessendam 874745

17-dec-2013 – Kat poes ongesteriliseerd SIAMEES BEIGE klein/tenger,Sealpoint Siamees,bruine vacht,zwarte kop/staart en pootjes,blauwe ogen,niet gewend buiten te komen,waarschijnlijk erg angstig,geen chip/halsbandje. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Savannah 2 jr vermist: Polderstraat Alblasserdam 874548

Gevonden:
19-dec-2013 – Vogel PARKIET GRIJS met BLAUW Splendid parkiet,M/V?,merendeels groen/grijs met blauw kopje Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: Merelstraat Sliedrecht 874807

18-dec-2013 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT met wit:voetjes vóór/laarsjes achter/snorharen/vlek op borst/onderkin/wat wit in hals/wit streepje boven linker oog,geen chip/halsbandje,aangereden,overleden. Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden:Waterwegstraat/Waalstraat Sliedrecht 874628

18-dec-2013 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT vrijwel geheel cypers grijs met wit:voetjes vóór/laarsjes achter/snorharen/vlek op borst/onderkin/wat wit in hals/wit streepje boven linker oog,geen chip/halsbandje,aangereden,overleden. Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden:Waterwegstraat/Waalstraat Sliedrecht 874607

Hans Masius (de Kattenmand)
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662