IMG_0380 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam heeft maandagavond 23 december een nacontrole gedaan bij een woning aan de Ganzerik, nadat daar in de keuken de vlam in de pan was geslagen. De bewoner vreesde dat het vuur via de afzuiginstallatie zich had verspreid en zich in een later stadium zou openbaren.

Schade
De brandweer onderzocht met behulp van een warmtebeeldcamera of het vuur zich inderdaad verspreid had, maar dat bleek niet zo te zijn. Bij die constatering gingen de brandweerlieden terug naar de kazerne. De keuken heeft schade opgelopen, doordat de vlammen tegen onder meer de keukenkastjes aangekomen waren.

Containerbrand
Afgelopen week moest de Alblasserdamse brandweer ook al ‘prio2’ uitrukken. Toen voor een brandje in een ondergrondse container aan de Koningin Wilhelminaweg in het Damdorp. De brand was snel onder controle.

IMG_0380 [Desktop Resolutie]

IMG_0370 [Desktop Resolutie] IMG_0199 [Desktop Resolutie] IMG_0203 [Desktop Resolutie] IMG_0206 [Desktop Resolutie] IMG_0208 [Desktop Resolutie] IMG_0211 [Desktop Resolutie]