IMG_0220 (Kopie)ALBLASSERDAM – Winkelcentrum Makado heeft zaterdagmiddag 21 december drie wensen uit laten komen. De afgelopen weken konden bezoekers van het Makado een wens ophangen in een kerstboom. Vierhonderd mensen deden dit. Zaterdag gingen drie wensen van drie Alblasserdammers in vervulling. De 6-jarige Anne-Jolijn van Heemskerk won een cavia, inclusief voer en een hok. Lucienne van Ballegooijen won een waardecheque ter waarde van 300 euro voor de aankoop van kleding en Wouter Verdoren (10) won een nieuwe slaapkamer voor zijn ouders.

Roosje
Met het krijgen van een cavia kwam er voor Anne-Jolijn een droom uit. “Ik wil al heel lang een cavia. Ik ga de cavia ‘Roosje’ noemen,”  glunderde het meisje.

Maagverkleining
Lucienne krijgt in de komende maand een maagverkleining en kan in de periode daarna een cadeaucheque voor kleding goed gebruiken.

Hoofdprijs
De hoofdprijs was voor Wouter Verdoren. “Ik had samen met mijn zusje als verrassing ‘een nieuwe kamer voor papa en mama opgeschreven’. Papa is soms wat druk in zijn hoofd en als hij een nieuwe kamer krijgt, is dat denk ik wat minder.”

Kerstmarkt
De prijsuitreiking vond plaats tijdens de kerstmarkt in het Makado. Vanuit tientallen kramen konden particulieren en ondernemers hun spullen aanbieden. Het was de tweede keer dat de kerstmarkt werd georganiseerd.

IMG_0220 (Kopie)

IMG_0225 (Kopie) IMG_0233 (Kopie) IMG_0234 (Kopie) IMG_0245 (Kopie) IMG_0249 (Kopie) IMG_0255 (Kopie) IMG_0257 (Kopie) IMG_0263 (Kopie) IMG_0268 (Kopie) IMG_0278 (Kopie)