IMG_9295 (Kopie)ALBLASSERDAM – Een 16-jarige scooterrijder uit Nieuw-Lekkerland is dinsdag 10 december gewond geraakt, nadat hij werd geschept door een afslaande automobiliste uit Oud-Alblas. Het ongeval gebeurde rond 17.20 uur op de kruising Oude Torenweg / Vinkenpolderweg in Alblasserdam. De 21-jarige bestuurster van de auto stond op de Oude Torenweg voorgesorteerd om naar Oud-Alblas af te slaan.

Terwijl zij afslaat en achter haar voorligger aanrijdt, komt vanaf de kant van de ‘Wensveenrotonde’ de scooterrijder aangereden over het fietspad. Een botsing volgt.

De jongen had na het ongeval last van zijn benen en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn verwondingen lijken op dit moment mee te vallen. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd en kon haar weg vervolgen.

IMG_9295 (Kopie)

IMG_9302 (Kopie) IMG_9307 (Kopie) IMG_9312 (Kopie)