IMG_8708 (Kopie)ALBLASSERDAM – Huis van Zessen langs de West-Kinderdijk 89 in Alblasserdam start een kleurplatenactie voor kinderen én wil graag geliked worden op Facebook. Kinderen kunnen hier een tekening downloaden en uitprinten. Wie de tekening op zaterdag 28 december tussen 10.00 en 12.00 uur inlevert bij Huis van Zessen, krijgt een verrassing. En wie het mooiste heeft gekleurd, krijgt een prijs. De winnaar wordt op maandag 30 december gebeld.
Huis ontwerpen
Oudere kinderen die een kleurplaat te kinderachtig vinden, mogen ook meedoen aan de actie, door zelf een eigen huis te ontwerpen.  Hoe en met welk materiaal maakt niet uit. Als het maar mooi wordt. Wie niet van knutselen houdt, mag wat de stichting Huis van Zessen betreft ook langs de deuren met een lijst om likes in te zamelen langs  de deuren. Wie de meeste likes inzamelt, wint een prijs.

Huis van Zessen is op facebook hier te vinden .” En wie de pagina een ‘Vind ik leuk’ geeft, ziet zo nu en dan foto’s en berichtjes over het huis voorbij komen op zijn of haar timeline.