DSC00603 (Kopie)KINDERDIJK – Vijftig scholieren uit Kinderdijk hebben woensdag 4 december een veiligheidsvestje gekregen. De scholieren fietsen doordeweeks dagelijks naar school in Nieuw-Lekkerland en de vestjes moeten er voor zorgen dat de kinderen beter zichtbaar zijn voor het overige verkeer. De vestjes, die gesponsord worden door IHC, werden uitgereikt door de wethouders Dirk Heijkoop en Fatih Özdere.

De Belangenvereniging Leefbaarheid Kinderdijk is blij dat de veiligheid op de weg vergroot wordt met de gesponsorde vestjes. Zeker omdat het nog een aantal jaar duurt voordat er een fietspad van Kinderdijk naar Nieuw-Lekkerland kan worden aangelegd.

De kinderen kregen de veiligheidsvestjes op woensdag 4 december tussen 12.30 en 13.30 uur uitgereikt tijdens een feestelijke lunch in Partycentrum De Klok.

Foto: Johan Velthuizen