kinderen Barbara Harterink tuin [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De collecte die onlangs in Alblasserdam werd gehouden voor het Nationaal MS Fonds heeft 782 opgeleverd. Met het geld dat vijf de collectanten hebben opgehaald blijft het Nationaal MS Fonds  zich inzetten voor onderzoek naar MS en een betere kwaliteit van leven. Dat doet zij echter niet alleen, maar samen met patiënten, onderzoekers, artsen, donateurs en vrijwilligers.

“We bedanken alle gevers en collectanten, die ook dit jaar weer door weer en wind op pad zijn gegaan, hartelijk voor hun bijdrage. Hebt u de collectant gemist, dan kunt u uw bijdrage overmaken op giro 5057 te Maassluis,” aldus Pamela Zaat van het MS Fonds.

Wilt u ons bij de collecte van volgend jaar ondersteunen als collectant? Neem contact op met Pamela Zaat, tel. 010-5919839 of via www.nationaalmsfonds.nl