IMG_8914 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een 4-jarig meisje is zaterdag 30 november met haar been klem komen te zitten tussen de spaken van een fiets. Het meisje zat achterop en kwam op het fietspad langs de Oude Torenweg in Alblasserdam met haar been en voet tussen de spaken terecht. Medewerkers van de politie en ambulance wisten het meisje te bevrijden, door spaken uit het wiel te knippen met een betonschaar.

Nog voordat de opgeroepen brandweer arriveerde, was de kleuter, die een troostbeer in handen gedrukt kreeg, al los.

Ambulancepersoneel heeft het been en de voet van het meisje verzorgd en nagekeken. Een rit naar het ziekenhuis, was niet nodig. Familie van het kind heeft haar met de auto naar huis gebracht.

IMG_8914 [Desktop Resolutie]

IMG_8915 [Desktop Resolutie] IMG_8918 [Desktop Resolutie]