KDO_selectie [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Afgelopen zaterdag heeft gymnastiekvereniging KDO Alblasserdam haar jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden in sporthal Blokweer. Ongeveer 140 turners en turnsters lieten hun nieuwste oefeningen zien. Er is hard gewerkt voor het komend seizoen en het  was goed te zien dat alle jongens en meisjes met veel plezier en inzet hebben geoefend.

In alle leeftijdscategorieën zijn prijzen verdeeld. Bovendien werden Sam Groenendijk (jongens), Kimberly Schuit (meisjes recreatie), Anouk van der Vliet (meisjes selectie) en Sanne Koops (meisjes selectie keuze) tot algeheel clubkampioen gekroond.

Traditioneel werd ook de prijs voor de beste springprestatie, de zogenaamde “Zijderveld Cup” uitgereikt door Gerda Zijderveld. Deze prijzen werden gewonnen door Kimberley Schuit en Lennart Clements.

De prijsuitreikingen werden spectaculair omlijst door demonstraties van KDO’s eigen streetdancers en springgroep.

KDO_selectie [Desktop Resolutie]