IMG_8796 [Desktop Resolutie]STREEFKERK – Een 17-jarige jongen uit Nieuw-Lekkerland is vrijdag 29 november ernstig gewond geraakt bij een ongeval in een schuur aan de Middenpolderweg in Streefkerk. De man was even voor 10.30 uur bezig met een slijptol en een leeg metalen vat waar benzine in had gezeten. “Tijdens de werkzaamheden ontplofte het vat, waar vermoedelijk nog wel benzinedamp in heeft gezeten en raakte de man gewond,” aldus de officier van dienst van de brandweer.

Een traumahelikopter, twee ambulances, enkele politie-eenheden en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer reed mee omdat er sprake was van een ontploffing. Er hoefde niet geblust te worden.

Na stabilisatie is het slachtoffer met een hoofdwond per ambulance, onder motorbegeleiding, naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. “Zijn toestand is zorgwekkend,” laat de politie weten. De Inspectie SZW stelt een onderzoek in.

IMG_8796 [Desktop Resolutie]

IMG_8804 [Desktop Resolutie] IMG_8819 [Desktop Resolutie] IMG_8834 [Desktop Resolutie] IMG_8847 [Desktop Resolutie] IMG_8857 [Desktop Resolutie]