IMG_8513 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De winkel van Albert Heijn in het Makado in Alblasserdam, onderging in de afgelopen anderhalve week een complete metamorfose. Dertien dagen lang werd er keihard gewerkt, verbouwd, uitgebreid en vernieuwd. Van de vloeren en de verlichting tot aan de plafonds, de schappen en de kassa’s. Woensdag 27 november werd de vernieuwde winkel officieel heropend door wethouder Peter Verheij en het personeel van de supermarkt.

Geen leegstand
Verheij feliciteerde het bedrijf met de uitbreiding en vernieuwing en noemde het feit dat er in het Makado, mede door de uitbreiding, nul procent leegstand is, een ‘prestatie van formaat’. “Het winkelend publiek krijgt er een nog grotere supermarkt voor terug. De gemeente is verheugd dat het winkelcentrum mede door de uitbreiding van de Albert Heijn en de komst van de Xenos zo goed gevuld is.”

Apetrots
Supermarktmanager Dick van Etten was vol of over de gang van zaken in de afgelopen weken en zei tegen de medewerkers van de winkel: “Ik ben apetrots dat ik met jullie mag werken. Jullie zijn een topteam.”

Veranderingen
De supermarkt is niet alleen qua oppervlakte veranderd, ook de indeling is volledig anders. “De ingang hebben we verplaatst, er staan lagere koelingen, het is overzichtelijker, we hebben twee nieuwe ovens, een grill, 75 strekkende meter meer houdbare artikelen, een groter assortiment en zo kan ik nog wel even doorgaan,” vertelt Andy Currie, assistent bedrijfsleider van Albert Heijn. Er zijn geen zelfscankassa’s. Andy: “We hebben bewust gekozen om dat hier niet in te voeren, omdat betalen via mobiele telefoon in opmars is. De zelfscankassa’s zijn daarom waarschijnlijk snel achterhaald.”

Even voor 13.00 uur werd de winkel voor het publiek geopend.

IMG_8513 [Desktop Resolutie]

IMG_851 [Desktop Resolutie] IMG_8507 [Desktop Resolutie] IMG_8508 [Desktop Resolutie] IMG_8509 [Desktop Resolutie] IMG_8510 [Desktop Resolutie] IMG_8511 [Desktop Resolutie] IMG_8512 [Desktop Resolutie] IMG_8514 [Desktop Resolutie] IMG_8515 [Desktop Resolutie] IMG_8516 [Desktop Resolutie] IMG_8517 [Desktop Resolutie] IMG_8518 [Desktop Resolutie] IMG_8519 [Desktop Resolutie] IMG_8520 [Desktop Resolutie] IMG_8521 [Desktop Resolutie]