IMG_8443 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Meer dan honderd kinderen, ouders en leerkrachten hebben maandagavond 25 november op basisschool Het Palet in Alblasserdam meegedaan aan het sinterklaasmeezingfestijn. In de school trad de band “De Gouden Pepernoot” op. Er werden sinterklaasliedjes ten gehore gebracht en de kids zongen uit volle borst mee. Schooldirecteur Vera Doejaaren vertelde tussen de liedjes door een spannend verhaal over de aankomst van de sint in Alblasserdam.

Na het feest konden de kinderen hun zelfgemaakte schoen zetten. Het was de derde keer dat de BSO en Het Palet het feest organiseerden.

IMG_8376 [Desktop Resolutie] IMG_8377 [Desktop Resolutie] IMG_8386 [Desktop Resolutie] IMG_8413 [Desktop Resolutie] IMG_8419 [Desktop Resolutie] IMG_8427 [Desktop Resolutie] IMG_8435 [Desktop Resolutie] IMG_8443 [Desktop Resolutie] IMG_8446 [Desktop Resolutie]