IMG_8027 (Kopie)PAPENDRECHT – Een man uit Dordrecht vergiste zich vrijdag 22 november op de snelweg in afslag  en botste tijdens een herstelpoging met zijn vrachtauto tegen een personenauto met aanhangwagen. Het ongeval gebeurde rond 12.00 uur op de A15 tussen Alblasserdam en Papendrecht. Een ambulance kwam ter plaatse om de drie betrokken personen na te kijken. De Arnhemse automobilist had nekklachten, maar een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

Een bergingsbedrijf heeft de kar en voertuigen meegenomen. De chauffeur van de vrachtauto vertelde dat hij bezig was met uitvoegen en toen op de TomTom zag dat hij verkeerd reed. Terwijl hij weer naar links opschuift, ziet hij te laat dat het verkeer voor hem langzaam rijdt en botst de man tegen zijn voorligger. De schade bedraagt enkele duizenden euro’s.

De snelweg werd na het ongeval deels afgesloten. Al het verkeer werd via de meest linkse rijstrook langs het ongeval geleid. Er ontstond een file van enkele kilometers lang.

IMG_8027 (Kopie)

IMG_8014 (Kopie) IMG_8017 (Kopie) IMG_8022 (Kopie) IMG_8031 (Kopie) IMG_8032 (Kopie)