sized_DSC_1433 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De kinderen van de zeven Wasko-vestigingen in Alblasserdam hebben onlangs schilderijen gemaakt in het kader van het 25-jarig bestaan van de stichting voor kinderopvang. Wethouder Peter Verheij van Alblasserdam koos afgelopen week de drie mooiste schilderijen uit. Het schilderij van De Sloep (BSO van De Schalm) won de eerste prijs. Tweede werd BSO De Orka’s en BSO De Snorkels werd derde. De laats genoemde groepen zijn beide BSO-groepen van ’t Nokkenwiel.

Het winnende schilderij wordt een jaar lang in het hoofdkantoor in Papendrecht opgehangen. Verder mag de winnaar vijftig euro besteden aan spullen voor de eigen BSO-groep.

Foto’s: Trudie van Kwawegen.

sized_DSC_1408 [Desktop Resolutie] sized_DSC_1409 [Desktop Resolutie] sized_DSC_1411 [Desktop Resolutie] sized_DSC_1416 [Desktop Resolutie] sized_DSC_1429 [Desktop Resolutie] sized_DSC_1433 [Desktop Resolutie] sized_DSC_1436 [Desktop Resolutie]