120307Boekpresentatie4198-Desktop-ResolutieALBLASSERDAM – Mirna Al Nashi (11) uit Alblasserdam heeft opnieuw een boek geschreven. Woensdag 27 november wordt het boek om 15.30 uur feestelijke gepresenteerd in de bibliotheek aan de Ieplaan in het Damdorp. Burgemeester Bert Blase zal het eerste exemplaar van de verhalenbundel aan Mirna uitreiken. Twee jaar geleden schreef de Alblasserdamse haar eerste boek. Dit werd uitgegeven door Gopher.Mirna schrijft sinds haar zevende. “Ik hoop dat kinderen plezier hebben in het lezen en er wat van leren,” vertelt Mirna. Mirna is van Irakese afkomst en hoewel Mirna`s ouders thuis Arabisch spreken, schrijft en spreekt zij voornamelijk in het Nederlands.

Het nieuwe boek kost 12,50 euro en is een bundel met twee verhalen. Verhaal één heet ‘Meester Verdwenen’ en het tweede verhaal heet ‘Diefstal in de snoepjesfabriek’.
Foto: archieffoto van Richard van Hoek, gemaakt tijdens de vorige boekpresentatie.