IMG_7688 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een fietsende man uit Hendrik-Ido-Ambacht is vrijdagmiddag 15 november gewond geraakt, nadat hij geraakt wordt door een passerende scooterrijder uit Dordrecht. Het ongeval gebeurde op de Brug over de Noord tussen Alblasserdam en Hendri-Ido-Ambacht. (n915). Na de aanrijding kwamen beide mannen ten val en liepen verwondingen op. De Ambachter viel met zijn neus tegen de vangrail. Voor hem kwam een ‘rapid responder ambulance’ ter plaatse.

In het ziekenhuis moet blijken of de bloedende neus gebroken is. De Dordtenaar viel op zijn knie. Hij kon, na een korte behandeling, zijn weg op de snorscooter vervolgen.

Het ongeval gebeurde nadat de scooterrijder de fietser wilde inhalen. “Ik had twee keer getoeterd en toen ik bezig was met inhalen week de man iets uit naar links, waardoor we allebei zijn gevallen. Het is hier ook zo smal…,” aldus de oudere man uit Dordt.

IMG_7688 [Desktop Resolutie]

20131115_153357 [Desktop Resolutie] IMG_7689 [Desktop Resolutie] IMG_7691 [Desktop Resolutie]