IMG_7524 [Desktop Resolutie]PAPENDRECHT – Hulpdiensten hebben woensdagochtend 13 november gezocht naar een man uit Papendrecht. Omdat de man mogelijk in de rivier de Merwede was gesprongen, werden de brandweer, de duikers, Rijkswaterstaat, de politie –en brandweerboot en de KNRM opgeroepen om te zoeken. Er werd rondom de waterbushalte gezocht. Even voor 12.00 uur was het zogenoemde ‘gouden uur’ (overlevingsuur) voorbij en werd de zoektocht vanuit de brandweer gestaakt.

Rijkswaterstaat bleef nog wel in het water verder zoeken. Er werd daarbij gebruik gemaakt van sonarapparatuur. Ook op de kant, in de buurt van het Aviolandaplein, werd naar de man gezocht.

Rond 14.00 uur werd de man in (lichamelijk) goede gezondheid op straat aangetroffen.

 

IMG_7524 [Desktop Resolutie] IMG_7505 [Desktop Resolutie] IMG_7526 [Desktop Resolutie] IMG_7544 [Desktop Resolutie] IMG_7568 [Desktop Resolutie] IMG_7583 [Desktop Resolutie] IMG_7599 [Desktop Resolutie] IMG_7612 [Desktop Resolutie] IMG_7614 [Desktop Resolutie]