IMG_7335 (Kopie)NIEUW-LEKKERLAND – Een schuur achter een woning aan de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland is zaterdagavond 9 november afgebrand. In de schuur stonden twee motoren, een fiets en een motorblok. De brand ontstond even na 22.00 uur en werd door de meldkamer vrijwel direct na de eerste melding opgeschaald naar ‘middelbrand’. Dit hield in dat behalve het brandweerkorps van Nieuw-Lekkerland, ook de vrijwilligers van Alblasserdam op pad werden gestuurd.

Bij aankomst van de brandweer, bleek dat er al een groot deel van het bouwwerk in vlammen was opgegaan. Uitbreiding van het vuur kon voorkomen worden.

Omdat onduidelijk is hoe de brand is ontstaan, worden mensen die meer weten over het ontstaan van de brand, verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844. Foto’s en tekst: Peter Stam. Filmpje: Ezra Rehorst.

IMG_7335 (Kopie)

IMG_7329 (Kopie) IMG_7337 (Kopie) IMG_7341 (Kopie) IMG_7345 (Kopie) IMG_7347 (Kopie) IMG_7350 (Kopie)