D66 AlblasserdamALBLASSERDAM – Ramon Pardo (45) voert D66 Alblasserdam aan bij de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. De leden van de Alblasserdamse afdeling kozen de huidige fractievoorzitter voor de tweede keer tot lijsttrekker. Bij de verkiezingen van 2010 behaalde D66 twee zetels in de raad, na acht jaar afwezigheid uit de Alblasserdamse politiek. Sindsdien maakt Ramon Pardo zich vooral sterk voor meer burgerparticipatie en invloed van inwoners op hun bestuur.

Op de tweede en derde plaats van de lijst staan Michael van der Plaat en Marko Stout. Michael (25) is nu vier jaar raadslid en maakt zich onder meer sterk voor verenigingsleven en sport. Marko (53) versterkt de fractie deze periode als lid van de commissie Grondgebied. Stout zet zich al ruim tien jaar in voor een meer leefbaar en gezond Alblasserdam. Nieuwe krachten op de lijst zijn Jacco Schook (22), Ivana Glavas (26), Kirsten Deelen (21) en Sandra van Vliet. Kirsten Deelen is onder meer bekend als voorzitter van de Jeugdgemeenteraad.

Lijsttrekker Ramon Pardo is zeker van zijn zaak: “Samen met deze frisse en gedreven kandidaten heb ik vertrouwen dat wij een kritisch en inhoudelijk verhaal vertellen. Politiek is niet voor bange mensen en wij willen daarom zonder blad voor de mond opkomen voor de Alblasserdammer. D66 zet komende periode in voor een leefbaar en gezond dorp, een sterk verenigingsleven en eerlijk bestuur”. Binnenkort volgt het inhoudelijke programma met speerpunten.

Op de foto staan van linksvoor naar rechts: Jacco Schook, Kirsten Deelen, Sandra van Vliet en Ramon Pardo. Achter staan Marko Stout (links) en Michael van der Plaat.

Op de foto staan van linksvoor naar rechts: Jacco Schook, Kirsten Deelen, Ivana Glavas en Ramon Pardo. Achter staan Marko Stout (links) en Michael van der Plaat.