IMG_6650 [Desktop Resolutie]NIEUW-LEKKERLAND – Een brommerrijder en een scooterrijder zijn vrijdagochtend 1 november frontaal op elkaar gebotst op de Zijdeweg tussen Oud-Alblas en Nieuw-Lekkerland. Het ongeluk gebeurde even voor 07.00 uur op de kruising met de Geerweg. Beide jongens raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet helemaal duidelijk. Het ziet er naar uit dat de Streefkerkse brommerrijder vanuit Nieuw-Lekkerland richting Oud-Alblas reed en de scooterrijder richting Nieuw-Lekkerland reed. Mogelijk is één van de bestuurders uitgeweken voor een afslaande auto. De verkeersongevallenspecialisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht.

De Streefkerker heeft, zo bleek in het ziekenhuis, nekletsel en letsel aan zijn hand opgelopen. Wat de verwondingen van de scooterrijder zijn, is nog niet bekend.

Later vandaag wordt dit bericht bijgewerkt met nieuwe informatie.

IMG_6650 [Desktop Resolutie]

IMG_6635 [Desktop Resolutie] IMG_6640 [Desktop Resolutie] IMG_6644 [Desktop Resolutie] IMG_6648 [Desktop Resolutie] IMG_6652 [Desktop Resolutie] IMG_6657 [Desktop Resolutie]  IMG_6662 [Desktop Resolutie]