DSC05232aALBLASSERDAM – De Vereniging Alblasserdamse Hengelaars (V.A.H.) organiseert op zaterdag 16 november een roofvisdag voor de jeugd. Tijdens deze dag, waarbij verantwoord omgaan met vissen en de natuur, centraal staat, wordt kinderen geleerd hoe zij bijvoorbeeld onderlijnen moeten maken. Verder wordt er geoefend met werptechniek aan de waterkant en vissen vanuit aan boot.

Kinderen van tien jaar en ouder kunnen zich voor deze roofvisdag inschrijven bij Hengelsportwinkel de Snuffelhoek aan de Touwbaan in Alblasserdam. “De deelnemers moet moeten wel een eigen werphengel meenemen voor deze dag. Verder moeten ze de hele dag aanwezig kunnen zijn. Halverwege invallen kan niet,” licht organisator Hikmet toe.

De roofvisdag wordt van 09.30 tot 15.00 uur gehouden in en rondom het ijsclubgebouw aan het Kortland 40a en aan de Ponykade in Alblasserdam.  Meer info is verkrijgbaar bij De Snuffelhoek en/of via jhv.alblasserdam@live.nl.

IMG_2848