IMG_6540 [Desktop Resolutie]RIDDERKERK – Een 16-jarig meisje uit Berkenwoude is donderdag 31 oktober zeer ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de verbindingsweg tussen de A16 en A15 bij Ridderkerk in de richting van Alblasserdam. Het meisje zat als bijrijdster in een pick-up van een bedrijf uit Oud-Alblas. Rond 16.15 uur sloeg het voertuig, dat door een 20-jarige man uit Alblasserdam werd bestuurd, over de kop. Het meisje vloog uit de auto en kwam deels onder de pick-up terecht. Een traumahelikopter kwam samen met ambulances, brandweer en politie ter plaatse om hulp te verlenen.

Nadat het meisje was bevrijd, is zij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder raakte tijdens het ongeval lichtgewond.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Ook is volgens de politie nog niet duidelijk of het om een eenzijdig ongeval gaat. “De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hierdoor is de weg enige tijd afgesloten geweest,” laat een woordvoerster van de Landelijke Eenheid van de politie weten.

Na het onderzoek bleef de weg nog enige tijd afgesloten om zodoende reparatiewerkzaamheden aan het beschadigde wegdek uit te kunnen voeren.

IMG_6531 [Desktop Resolutie] IMG_6535 [Desktop Resolutie]

IMG_6544 [Desktop Resolutie] IMG_6540 [Desktop Resolutie]