Voetballen1_0ALBLASSERDAM – Voetbalvereniging Alblasserdam organiseert donderdag 31 oktober een sponsoravond. Tijdens de avond, die bedoeld is voor sponsoren en potentiële sponsoren, zal Martin van Geel, technisch directeur van Feijenoord, aan de tand worden gevoeld door journalist en tv-presentator Jan Dirk Stouten. Verder wordt er op de sponsoravond een veiling georganiseerd. De opbrengst hiervan gaat gedeeltelijk naar de Feyenoord Foundation en naar de Voetbalvereniging Alblasserdam.

Een aantal interessante, met name Feyenoord gerelateerde items zullen geveild worden. Alle sponsoren en potentiële sponsoren zijn van harte welkom. De sponsorbijeenkomst begint rond 20.00 uur. (Mogelijke) sponsoren die aanwezig willen zijn, worden verzocht zich van te voren aan te melden via bcvvalblasserdam@gmail.com .