Rommelmarkt Jozua 2ALBLASSERDAM – Vanaf deze week organiseert de Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard aan de Ampèrestraat in Alblasserdam elk weekend een uitverkoop van allerhande spullen. De verkoop van tweedehands artikelen vindt plaats op de vrijdagavonden van 19:00 tot 21:00 uur en op de zaterdagochtenden van 9:00 tot 12:00 uur. De opbrengst komt ten goede aan de vervanging van het dak van het Jozua gebouw

Jozua heeft op 14 september een rommelmarkt gehouden bij het gebouw aan de Ampèrestraat in Alblasserdam. Er waren onder meer tweedehands kleding, brocante, boeken, speelgoed en accessoires voor in huis verkrijgbaar. Ook na de rommelmarkt zijn er nog veel mooie en bruikbare artikelen over. Deze worden nu elk weekend tijdens een extra lange uitverkoop verkocht.  Iedereen is van harte welkom in het gebouw van Jozua, Ampèrestraat 4 in Alblasserdam.  Voor meer informatie over Jozua, zie www.jozua-ega.nl.