IMG_5976 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De harde wind van maandag 28 oktober heeft in de Alblasserwaard een spoor van vernieling achtergelaten. Diverse keren moest de brandweer uitrukken voor stormschades. Zo was er in de Brederostraat in Alblasserdam een dakrand losgeraakt en was in de Van der Kooistraat in Nieuw-Lekkerland een schutting omver gewaaid. Omdat de schutting in een brandgang lag en de eigenaar van de schutting niet thuis was, werd de brandweer gebeld. De brandweerlieden hebben de schutting gedemonteerd en uit de wind gelegd.

Tot slot waaiden diverse bomen om en raakten enkele dakplaten bij Nedstaal los. Er hebben zich, voor zover bekend, geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

IMG_5949 [Desktop Resolutie] IMG_5951 [Desktop Resolutie] IMG_5954 [Desktop Resolutie] IMG_5958 [Desktop Resolutie] IMG_5970 [Desktop Resolutie] IMG_5976 [Desktop Resolutie] IMG_5978 [Desktop Resolutie] IMG_5981 [Desktop Resolutie] IMG_5982 [Desktop Resolutie] IMG_5983 [Desktop Resolutie] IMG_5984 [Desktop Resolutie] Staalfabriek Nedstaal Alblasserdam