ijsclub oud-albalsOUD-ALBLAS – IJsclub Oud-Alblas bestaat dit jaar honderd jaar en dat wordt gevierd. Na een feestprogramma op het ijs voor de jeugd begin dit jaar zal er op zaterdag 2 november een programma zijn voor alle leden van de club. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er een feesttent neergezet op het eigen terrein aan de Noordzijde in Oud-Alblas. Om 15:30 uur start de receptie.
De leden kunnen dan een exemplaar van het speciaal ontwikkelde jubileumboek in ontvangst nemen. Zij hebben hiervoor een persoonlijke coupon ontvangen bij hun uitnodiging.

Rond de feesttent is er volop mogelijkheid om een warme maaltijd te nuttigen. Vervolgens start het avondprogramma, met een spectaculaire wedstrijd priksleeën met hindernissen. De winnaar ontvangt een speciale jubileumbokaal.

Kijk voor meer informatie over het programma op www.ijscluboudalblas.nl