bootje overvaren [Desktop Resolutie]CAPELLE AAN DEN IJSSEL – In het water bij de IJsseldijk in Capelle aan de IJssel is hoogstwaarschijnlijk het stoffelijk overschot van een 54-jarige Zwitserse vrouw gevonden. De vrouw raakte vermist bij een scheepsongeval dat op 16 oktober op de Nieuwe Maas bij Ridderkerk, tegenover Kinderdijk plaatsvond. Bij dit ongeval tussen een jacht en een tanker kwam ook de man van de 54-jarige Zwitserse om. De 20-jarige dochter overleefde de botsing wel.

Agenten stelden een onderzoek in bij de IJsseldijk, toen een getuige meldde dat daar mogelijk een stoffelijk overschot in het water lag. De politie vond inderdaad een lichaam en neemt gezien de omstandigheden en uiterlijke kenmerken aan dat het om de vermiste vrouw gaat. Het lichaam wordt geborgen. Door middel van forensich onderzoek kan de identiteit van het slachtoffer definitief worden vastgesteld.