Team Alblasserdam elfstedentochtALBLASSERDAM – Marry Verloop en Mark van Ommen uit Alblasserdam gaan eind januari naar Oostenrijk om daar de alternatieve Elfstedentocht op natuurijs te schaatsen. Het tweetal hoopt dat meer mensen zich bij ‘Team Alblasserdam’ voegen, om zodoende met nog meer Damdorpers af te reizen om in Oostenrijk te gaan schaatsen. Met de prestatie wordt geld opgehaald voor twee goede doelen, te weten: Orange Babies en Ronald MC Donald.

Prestatie
Mark van Ommen vertelt: “Het is de ultieme prestatie die je bovendien kunt combineren met de inzet voor een goed doel. Deelname kost 425 euro. Hiervoor krijgen de deelnemers onder meer drie clinics, drie overnachtingen met ontbijt en diner, schaatskleding, een jasje, een broek en een muts. De tocht wordt gereden op 24 januari. Het vervoer er naartoe wordt landelijk gecoördineerd.”

Afstanden en aanmelden
Voor deelname is een basisconditie gewenst, maar niet noodzakelijk voor de kortere afstanden. Wie mee wil schaatsen, kan een mail sturen naar info@teamalblasserdam.nl. Er kan gekozen worden uit een toch van 50,100,150 of 200 kilometer. Meer informatie en een impressiefilmpje over de Elfstedentocht is te vinden op www.teamalblasserdam.nl.