muziekgalaALBLASSERDAM – Where Gospel Meets the Music. Dat is de titel van een eenmalig, uniek en gratis muzikaal evenement dat op zaterdag 2 november wordt gehouden het gebouw van de Jozuagemeente aan de Ampèrestraat in Alblasserdam. De organisatie heeft het idee opgevat om drie soorten genres van drie verschillende bands, op één plaats, onder één dak samen te brengen.

Het wordt een combinatie van tijdloze muziek uit de Sixties, Seventies en Eighties in een semi-akoestische setting. Moderne Gospelsong van Praise & Worship en Pop/rock songs met symfonische invloeden van bekende namen uit de popmuziek.

Volgens initiatiefnemer Willem de Jongh is het muziek met een hart: “Muziek bindt, muziek emotioneert, muziek heeft een verhaal . . . het is leven”. Dit alles wordt Live in beeld gebracht en als concertregistratie opgenomen door Match AV audio uit Nieuw-Lekkerland.

Er kunnen 900 mensen in de zaal en dan gaat de deur dicht. Zaal open 19:30, Count-Down concert 20:00 uur.