IMG_8393-Desktop-ResolutieALBLASSERDAM – De gemeente Alblasserdam wil graag aan het eind van ieder jaar Alblasserdamse vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Al meerdere jaren worden vrijwilligers via hun organisatie uitgenodigd om deel te nemen aan het Captains Dinner. Het Captains Dinner wordt dit jaar georganiseerd op vrijdagavond 29 november 2013 in Cultureel Centrum Landvast. Het programma begint om 19.00 uur en de zaal is open vanaf 18.30 uur.

Gevarieerd buffet
Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Heeft u, of uw organisatie, een uitnodiging ontvangen, maar nog niemand aangemeld? Wacht dan niet te lang, want vol is vol. Het belooft ook dit jaar weer een gezellige avond te worden waarbij gasten kunnen genieten van een gevarieerd buffet. Raadsleden en leden van de jeugdgemeenteraad zullen de bediening weer op zich nemen en de muzikale omlijsting wordt dit jaar verzorgd door ‘Jan pak de leuning’.

Verkiezingen
Uiteraard mogen de verkiezingen ook dit jaar niet ontbreken. Naast de’ Waarderingsprijs 2013’ en ‘Vrijwilliger van het jaar 2013’ wordt voor het eerst ook een prijs uitgereikt aan de ‘Vrijwilliger van de toekomst’. Deze prijs is speciaal bedoeld voor Alblasserdammers tot 23 jaar, die zich vrijwillig inzetten. Jongeren zijn de vrijwilligers van de toekomst en daarom een belangrijke investering. De prijswinnaar kan een voorbeeld en stimulans voor anderen jongeren zijn en wint een mooie prijs.

Aanmelden
De organisatie van het Captains Dinner is in handen van Stichting Welzijn Alblasserdam. Aanmelden voor het Captains Dinner kan via tel. 078-2021220 of email: info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl

Meer informatie is verkrijgbaar bij Hannie de Graaf en/of Mattanja Kroon.