IMG_51a75 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een Duitse vrachtauto heeft donderdagavond 17 oktober op de A15 tussen Papendrecht en Alblasserdam een invoegende Landrover ‘aangetikt’, tijdens het uitvoegen van baan twee naar baan 3. De auto begon te tollen en kwam op de linker baan tot stilstand. Een achteropkomende automobilist kon de wagen, die 180 graden gedraaid stond, niet meer uitwijken en botste er in volle vaart op. Vervolgens werden twee andere voertuigen geschampt, waardoor er uiteindelijk in het totaal aan vijf voertuigen schade ontstond.

Bij de botsingen raakte niemand gewond. Nadat de twee meest beschadigde voertuigen getakeld waren, werd de schade verder afgehandeld op de parkeerplaats bij het Shell tankstation ter hoogte van Alblasserdam.

IMG_5158 [Desktop Resolutie] IMG_5172 [Desktop Resolutie] IMG_5175 [Desktop Resolutie] IMG_5176 [Desktop Resolutie] IMG_5177 [Desktop Resolutie] IMG_5181 [Desktop Resolutie] IMG_5190 [Desktop Resolutie] politieauto