20131018_122124 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM โ€“ Een medewerker van een constructiebedrijf aan de Wattstraat in Alblasserdam is vrijdag 18 oktober gewond geraakt tijdens laswerkzaamheden. De man was bezig met het schoonmaken van een tankje en zag dat er nog een stukje gelast moest worden. De twintiger begon met lassen, maar kreeg vrijwel direct een steekvlam in zijn gezicht, doordat het schoonmaakmiddel ontbrandde. Twee ambulances en het Mobiel Medisch Team (personeel traumahelikopter) uit Rotterdam werden gealarmeerd.

Tijdens de aanrijdtijd van de hulpverleners, werden de (waarschijnlijk tweedegraads) brandwonden in de douche van de buren gekoeld met water. De man is daarna per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

20131018_122124 [Desktop Resolutie]

IMG_5212 [Desktop Resolutie] IMG_5216 [Desktop Resolutie]