IMG_4847 (Kopie)ALBLASSERDAM – De brandweerlieden van Alblasserdam en Papendrecht hebben zondag 13 oktober klapperende gevelplaten aan de Elthetokerk aan de Blokweerweg in Alblasserdam vastgemaakt. De platen waren vermoedelijk door de wind losgeraakt en vormden daardoor een gevaar voor de omgeving. In Nieuw-Lekkerland rukte de brandweer zondagmiddag uit voor een afgebroken tak die op straat lag in de Wipmolen. De tak is in stukken gezaagd en aan de kant gelegd.
Verder werd het Staflid van Dienst van brandweer Nieuw-Lekkerland op pad gestuurd voor een te watergeraakte koe langs de Zijdeweg. Het dier is er door de boer uitgetrokken. Verdere inzet van de brandweer was daar niet nodig. Foto’s: Stefan van Aarle.IMG_4853 (Kopie)

 

IMG_4850 (Kopie) IMG_4847 (Kopie) IMG_4824 (Kopie)

 

BWdb5J5IQAAx330 BWdZU4zIIAA7NdK