IMG_4935 [Desktop Resolutie]BLESKENSGRAAF – In een schoorsteen van een nieuwbouwwoning aan het Abbekesdoel in Bleskensgraaf is zondagavond 13 oktober brand ontstaan. Bij aankomst van de brandweer kwam de rook via de spouwmuren  naar buiten. Omdat gevreesd werd dat de brand was doorgeslagen, werd opgeschaald naar middelbrand. Om de brand goed te kunnen bestrijden, moest aan de achterkant van de woning een stuk muur opengebroken worden. Na anderhalf uur werd het sein ‘brand meester’ gegeven.

Bij de brand, die door brandweerlieden van drie korpsen werd bestreden, zijn geen mensen gewond geraakt. Hoe de schoorsteenbrand is ontstaan, is nog onduidelijk. De nieuwbouwwoning is enkele maanden geleden opgeleverd. De stichting Salvage is ingeschakeld om de schade verder af te handelen.

IMG_4935 [Desktop Resolutie] IMG_4933 [Desktop Resolutie] IMG_4957 [Desktop Resolutie] IMG_4958 [Desktop Resolutie] IMG_4966 [Desktop Resolutie] IMG_4971 [Desktop Resolutie] IMG_4975 [Desktop Resolutie] IMG_4986 [Desktop Resolutie] IMG_4990 [Desktop Resolutie]