IMG_4669 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De politie heeft vrijdag 11 oktober een boete uitgeschreven aan een man, die met zijn auto, een onderstel van een bijna vijftig jaar oude Volkswagen vervoerde. Het frame met de twee wielen was met spanbanden en touwen aan de trekhaak van de personenauto vastgemaakt. Het vervoer naar een loods op het bedrijventerrein leek tot aan de Helling in Alblasserdam goed te gaan, maar in de bocht ging het mis. Één van de wielen vloog van het onderstel af en moest er opnieuw opgezet worden.

Agenten die in de buurt waren, zorgden voor verdere begeleiding van het bijzondere transport en gaven aan dat de bestuurder binnenkort een boete op de mat krijgt. Hoe hoog die boete precies wordt, moest nog worden uitgezocht. Het komt namelijk niet dagelijks voor dat een frame van een oldtimer zo wordt vervoerd.