fifaALBLASSERDAM – In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 oktober vindt er in Landvast aan de Haven in Alblasserdam een gamewedstrijd plaats. In de twee bioscoopzalen, voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘stadions’, wordt op het grote scherm een competitie FIFA 2014 gespeeld. De aanvang van de competitie is om middernacht en zal vroeg in de ochtend eindigen met een prijsuitreiking. Gestreden wordt om een Landvastbokaal én de roem.

Zestien teams
Er kunnen zestien teams van twee personen deelnemen en alle deelnemers zullen grotendeels tot aan de finale actief zijn doordat er een winnaars- en een verliezersronde gespeeld wordt. Alle teams spelen met Barcelona en het is handig als eigen controllers, geschikt voor de Play Station, worden meegenomen.

Kopjes soep
Inschrijven per team kan tot 24 oktober aan de receptie in Landvast. De kosten bedragen € 10,- per persoon. Voor dit bedrag heb je een nacht lang gameplezier en krijg je in de pauze een kopje soep en een broodje hotdog. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Publiek
Publiek is ook van harte welkom! De entree bedraagt €5,-, inclusief eveneens een kopje soep en broodje hotdog. Het is wel de bedoeling dat het publiek voor middernacht binnen is, want daarna sluiten de deuren van Landvast en kun je er wel uit, maar niet meer in.