IMG_4595 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een grote Amerikaanse auto is donderdag 10 oktober in brand gevlogen. Dit gebeurde op de Vinkenpolderweg in Alblasserdam. De bestuurder van de auto, een man uit Oud-Alblas, wist net op tijd uit de auto te komen en zijn hond uit de achterkant van de wagen te halen. “Ik voelde de vlammen al bij mijn hoofd,” vertelde de bestuurder. Passanten hebben de brand bestreden met poederblussers. Toch kon niet voorkomen worden dat het voertuig zwaar beschadigd raakte.

De brandweer, die met spoed ter plaatse kwam, heeft nageblust. Daarna is de auto met een bergingsauto opgehaald. Hoe de autobrand is ontstaan is nog niet duidelijk. Wel is zeker dat het vuur niet onder de motorkap en niet bij de gasflessen (auto rijdt op gas, red.) is ontstaan.

IMG_4595 [Desktop Resolutie]

IMG_4578 [Desktop Resolutie] IMG_4581 [Desktop Resolutie] IMG_4582 [Desktop Resolutie] IMG_4592 [Desktop Resolutie] IMG_4604 [Desktop Resolutie] IMG_4620 [Desktop Resolutie] IMG_4624 [Desktop Resolutie] IMG_4626 [Desktop Resolutie] IMG_4628 [Desktop Resolutie]