IMG_4382 [Desktop Resolutie]OUD-ALBLAS – Een 20-jarige automobiliste uit Hardinxveld-Giessendam is maandag 7 oktober met haar auto op die van een man uit Oud-Alblas gebotst. Het ongeval gebeurde op de Peilmolenweg, ter hoogte van de Peilmolen, in Oud-Alblas. De Hardinxveldse merkte te laat op dat de auto voor haar stopte voor een pijlwagen. Een kop-staartbotsing was het gevolg. Een ambulance kwam ter plaatse om de twee bestuurders na te kijken, omdat één van hen last had van de nek.

Na de controle bleek dat een rit naar het ziekenhuis niet nodig was. Een bergingsbedrijf heeft de auto van de Hardinxveldse weggesleept. De andere, beschadigde auto kon op eigen kracht verder.

De pijlwagen, waar voor afgeremd moest worden, stond op de weg, omdat langs de Peilmolenweg hectometerpaaltjes werden geplaatst.

IMG_4379 [Desktop Resolutie] IMG_4380 [Desktop Resolutie] IMG_4386 [Desktop Resolutie] IMG_4388 [Desktop Resolutie]