rommelmarktALBLASSERDAM –  In MFC Maasplein aan de Maasstraat in Alblasserdam wordt op zaterdag 12 oktober van 10.00 tot 15.00 uur een rommelmarkt gehouden.  Tegelijkertijd wordt er die dag informatie verteld over het Maasplein. Wonen, zorg, werken en leren zijn allemaal ondergebracht in Multifunctioneel Centrum Maasplein en samen creëren deze voorzieningen een ontmoetingsplek in de wijk Kinderdijk. De organisaties die gebruik maken van het MFC vertellen deze dag graag iets over hun organisatie en het werk dat zij doen.

Naast de rommelmarkt en de open dag zijn er ook twee officiële momenten. Het eerste is de onthulling van het logo van werkleerbedrijf Smile door wethouder Peter Verheij. Het andere moment zal wethouder Cardon het startsein geven voor een afhaalpunt van de Bibliotheek. (zie ander bericht op deze website)

De deelnemende organisaties zijn: Het Nokkenwiel, Syndion, Woonkracht10, Rivas, Waardeburgh, Yulius, Smile, Wasko en St. Welzijn Alblasserdam. Allemaal heten zij u zaterdag van harte welkom.