IMG_4266 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM  – Ruim 200 kinderen hebben zaterdagmiddag 5 oktober een bezoek gebracht aan oktoberfeest bij de kinderboerderij De Plantage in Alblasserdam. De kids hielden zich bezig met het maken van een groentetaart voor de dieren en het maken van een collage. Verder was het mogelijk om te varen in de vijver en mee te doen aan spelletjes zoals ringsteken, kruiwagen rijden, blikgooien en spelen op het springkussen.

Aan het einde van de middag werd een naambordje, met daarop “ ’t Koolmeesplein”, onthuld. Het bordje is een blijk van waardering voor het vele werk dat oud-vrijwilligster Mariska Koolmees voor de kinderboerderij heeft verricht.

Update: deze week is er een parelhoender bij de kinderboerderij ontsnapt. Waarschijnlijk bevindt het dier zich nog in de buurt. Mensen die de vogel hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de kinderboerderij.

IMG_4266 [Desktop Resolutie]

IMG_4171 [Desktop Resolutie] IMG_4174 [Desktop Resolutie] IMG_4179 [Desktop Resolutie] IMG_4204 [Desktop Resolutie] IMG_4207 [Desktop Resolutie] IMG_4209 [Desktop Resolutie] IMG_4211 [Desktop Resolutie] IMG_4215 [Desktop Resolutie] IMG_4235 [Desktop Resolutie] IMG_4239 [Desktop Resolutie] IMG_4252 [Desktop Resolutie] IMG_4259 [Desktop Resolutie]