Adri Goud (Kopie)ALBLASSERDAM – Zondagmorgen 6 oktober neemt Adri Goud in de Grote Kerk in Alblasserdam afscheid als organist. 45 jaar lang leidde Goud de zang tijdens kerkdiensten in het Damdorp. De eerste jaren speelde de heer Goud in alle hervormde kerken in het dorp, vaak twee diensten op één zondag. De laatste jaren waren de organisten gebonden aan één kerk en speelde Adri Goud in de Grote Kerk. Zondag wordt tijdens de kerkdienst aandacht besteed aan het vertrek van de organist.

Donderdagavond 10 oktober wordt een afscheidsconcert aangeboden. Iedereen wordt uitgenodigd om dit met Adri mee te vieren. Aan dit concert werken mee: COV Egberts o.l.v. Leo Lommers en het Ichthus Kwartet. Leo Lommers zal het koor en kwartet ook begeleiden op piano en orgel. Adriaan Arkeraats, hoofdorganist van de Hervormde Gemeente, zal enkele orgelbewerkingen spelen en de samenzang begeleiden. Het concert begint om 20.00 uur en zal rond 21.00 uur zijn afgelopen. Daarna is er de gelegenheid om Adri de hand te schudden.

IMG_3660 (Kopie)