IMG_3506 (Kopie)ALBLASSERDAM – De Zomermolentocht die afgelopen zaterdag in de Alblasserwaard werd gereden heeft in het totaal ruim 13.000 euro opgebracht. 1130 euro kwam binnen via een collecte; de rest via het bedrijfsleven en het verlenen van diensten. Het geld is bestemd voor het Sophia Kinderziekenhuis. De Zomermolentocht, die op de fiets werd verreden en in Alblasserdam van start ging, werd georganiseerd door Rotaryclub Kinderdijk. Wethouder Veerman gaf zaterdag het officiële startsein.

“Het was opvallend dat veel mensen spontaan en royaal hebben gegeven ondanks de economische crisis. Daarnaast heeft het bedrijfsleven haar maatschappelijke verantwoording genomen door financiële bijdragen te leveren voor een onderzoekscentrum voor ernstig zieke kinderen,” vertelt Margreet den Hartog namens de organisatie.

Deelnemers die de molentocht hebben verreden en een volle stempelkaart hadden, kregen een waardebon van outdoorwinkel Antilope uit Alblasserdam.

IMG_3506 (Kopie) IMG_3495 (Kopie) IMG_3497 (Kopie) IMG_3523 (Kopie) IMG_3535 (Kopie)