IMG_3863 (Kopie)ALBLASSERDAM – De politie heeft maandagmiddag 30 september drie Duitse mannen gearresteerd op de A15 bij Alblasserdam. Het drietal van 17, 20 en 23 jaar oud, wordt verdacht van het stelen van een telefoon van een medewerkster van Steef Makelaars op de Dam in Alblasserdam. Even na het middaguur brachten de mannen een bezoek aan de makelaar. Na een kort gesprek vertrokken zij weer. Al snel later bleek dat de mobiele telefoon van een medewerkster was ontvreemd. 112 werd gebeld en via sociale media werd verzocht uit te kijken naar de mannen in een gele Seat.

Het vluchtende drietal wilde via de A15 richting Rotterdam rijden, maar moest voor de Noordtunnel wachten op een te hoge vrachtwagen. Op dat moment werden zij ontdekt, uit de auto gehaald en in de boeien geslagen. De politie heeft de auto volledig uitgekamd en de gestolen smartphone aangetroffen. De Duitsers zijn meegenomen naar het politiebureau.

 

IMG_3854bew (Kopie)

IMG_3858 bew (Kopie) IMG_3863 (Kopie) IMG_3869 (Kopie) IMG_3876 (Kopie) IMG_3878 (Kopie) IMG_3879 (Kopie) IMG_3883 (Kopie)